top of page

Agile HR Services

Facilitate and Improve

Ontdek onze expertise

Agile HR Services werd ontwikkeld om de huidige en toekomstige HR-uitdagingen het hoofd te bieden. We onderscheiden ons door een persoonlijke en rechtlijnige aanpak, en net dàt maakt ons succesvol. Wij bieden een brede waaier aan HR-diensten en -oplossingen om ondernemers te helpen met het bevorderen van hun groei, het bepalen van hun visie, het verwerken van veranderingsprocessen en het optimaliseren van hun prestaties en productiviteit. (lokaal en in het buitenland)

Brainstorming
Business Meeting
Business Meeting

HR Consultancy  &  Day-to-Day Support

Future HR Challenges

Agile HR Services ondersteunt ondernemers op alle domeinen van HR. Wij garanderen dat zij zich 100% kunnen concentreren op het ondernemerschap. We bieden ondersteuning op het gebied van sociale wetgeving, payroll, administratie, salarisoptimalisatie, personeelsevaluatie, employer branding, enz.

Ervaart u een piek in de HR-administratie? Is uw trouwe HR-collega tijdelijk niet beschikbaar? Wenst u een aanwervingsproces te overbruggen? Wij zorgen voor HR-ondersteuning on / off site wanneer dat nodig is.

Planning to expand?

Expert Advice

Heeft u besloten om uit te breiden en een vestiging te starten in België, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk? Wij adviseren en ondersteunen u bij de HR administratie waaronder het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het uitschrijven van interne regels en beleidslijnen.

Wanneer de samenwerking met een medewerker ten einde loopt, kunnen de ontslagprocedures in verschillende landen zeer uitdagend zijn. Samen bespreken we een passende aanpak.

Employer Branding

Attract and Retain Talent

Bedrijven hebben moeite om hun stempel te drukken op de huidige arbeidsmarkt. Ze moeten zich onderscheiden van de massa en kandidaten niet alleen een goede balans bieden tussen werk en privéleven, maar ook een goede integratie tussen werk en privé. Kandidaten kiezen voor bedrijven met een gezonde cultuur die op meerdere fronten aantrekkelijk is, waaronder voldoende carrièremogelijkheden, flexibele werktijden en een aantrekkelijke gevarieerde verloning.

 

Daarom is het nu meer dan ooit van groot belang dat bedrijven beginnen te investeren in een modern en aantrekkelijk merk, om de beste en knapste talenten te overtuigen om zich bij hun team aan te sluiten.

Contact Us

Neem contact op en ontdek hoe wij een meerwaarde kunnen betekenen voor uw onderneming.

Agile HR Services

Brugge - BELGIUM


info@agilehr.be

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page